miércoles, 31 de marzo de 2010

INSCRIPCIONS

QUAN FER L'INSCRIPCIÓ:

Les inscripcions anticipades es poden realitzar fins el dia 14 de maig a les 12:00 h i el mateix dia de la cursa sense recàrrec. La participació està limitada a 200 participants a la prova diürna i 100 a la nocturna.

PREU D'INSCRIPCIÓ:

El preu per una prova és de 10 Euros, i per dos proves 15 Euros. L'inscripció dóna dret a participar a la prova, servei de dutxes després de la prova, obsequis a tots els participants i sorteig de material. Els tres primers classificats de la categoria d'orientació tant masculins com femenins rebran un trofeu.

CATEGORIES:

Iniciació: adreçada a la gent sense experiència prèvia en les proves d'orientació en la que es pot participar tant individual com en grup.

Orientació: per a gent que ja tingui experiència en les proves d'orientació. Només poden participar de forma individual.
- Masculina.
- Femenina.

COM FER L'INSCRIPCIÓ:

Omplenar la butlleta d'inscripció adjuntada al blog, a la part dreta, i realitzant l'ingrés al següent nº de compte.

Banc de Sabadell 0081-0118-23-0001171027.

MATERIAL RECOMANAT:

- Brúixola
- Pantaló, malla llarga o polaines.
- Telèfon mòbil.
- Llum frontal o llanterna per a la nocturna.
No és necesari dur avituallament (aigua, barretes energètiques, etc.) durant la cursa, tot i que si algú ho vol fer està permès.

INFORMACIÓ:

Els participants ho fan sota la seva responsabilitat. Sobre ells recau la decisió de prendre la sortida i realitzar la prova. Els participants eximeixen a l'organització de les reclamacions o demandes basades en suposades accions, o no accions dels participants, o altres que actuin al seu favor. Així com de les reclamacions, o demandes resultants dels danys que poden succeir als participants i als seus materials incluit la pèrdua.

Els menors de 18 anys necesitaran una autorització paterna o del tutor, per poder participar, o anar acompanyats d'un adult.

No hay comentarios:

Publicar un comentario