sábado, 7 de mayo de 2011

ÚLTIMS PREPARATIUS

Comunicar-vos que de cara la orientació a peu al Parc Municipal de la Mitjana de Lleida, tornem a gaudir de la col·laboració de les empreses: Plusfresc i la Flor de Vimbodí, pel que fa als avituallaments. Wala, Wind x-treme i Ekke, regalant obsequis entre els participants + un xec descompte per cortesia de Wala.





Pel que fa a la BTT-O (ciclo orientació) d'Artesa de Lleida, col·labora la cooperativa La Comasala, cooperativa la Ginesta, i Pa i Brioxeria Tot a 100, de cara l'avituallament per als participants. I Wala, Wind x-treme i Ekke, regalaran obsequis entre els participants + xec descompte per cortesia de Wala. Comentar-vos que disposarem de dutxes a la finalització de la prova, doncs l'Ajuntament d'Artesa de Lleida, ens cedeix les instal·lacions esportives (C/Cementiri).


La sortida i arribada és al carrer sant Ramon, 77.


A tots ells, agraïr-los la seva col·laboració.




Us passem algunes imatges de la zona d'Artesa de Lleida, per a que us feu una idea dels camins que us trobareu, i animar-vos a participar, doncs l'entorn en aquesta època val la pena (camps de conreus, ametllers, timonedes, etc.).











































No hay comentarios:

Publicar un comentario